Blogi

Isot laatat ovat näyttäviä ja nouseva trendi laatoituksessa.

Isoilla laatoilla seinät ja lattiat saavat tyylikkään, huoltovapaan ja kestävän pinnan. Isojen laattojen ja INOREX-laattavalikoiman koot vaihtelevat 30 x 60 cm koosta aina 1,2 x 2,4 m BPlus laattakokoon saakka.

Isojen ja ohuiden laattojen laatoitustyö vaatii asentajalta osaamista ja käytettäviltä laasteilta erityisominaisuuksia.
Laatu ja keveys ovat mielikuvia, jotka yhdistetään osuvasti teräsportaisiin.

Erilaisilla väri- ja materiaalivalinnoilla saadaan teräsportaat luomaan tilaan haluttua tunnelmaa monipuolisesti. Hyvänä esimerkkinä mm. Spanish INOREX-teräsporras, joka vie ajatuksemme Espanjaan mustan pinnakaiteen saattelemana.
Vinyylikatto "Stretch-sisäkatto" on pingotettava sisäkatto joka voidaan asentaa niin uudis, kuin saneerauskohteisiin.

Vinyylikaton etuja ovat nopea ja vaivaton asennus sekä tyylikäs ulkonäkö. Kattoa asennettaessa huonetta ei tarvitse välttämättä edes tyhjentää. Katto asennetaan yhdessä osassa eikä asennuksessa synny jätettä eikä sotkua.
EasySteps
Asennuspalvelut
Ota yhteyttä palvelevaan henkilökuntaamme, kun haluat ammattitaitoista asennuspalvelua valitsemiisi tuotteisiin.
Palvelut
Kaikki mitä tarvitset yhdestä kanavasta
Aina valmiina asiakkaillemme
Asiakas aina ensin ideologia ohjaa aidosti toimintaamme. Kuuntelemme asiakasta ja toimimme sen mukaisesti.
Edulliset hinnat
Tarjoamme poikkeuksellisen tilaisuuden sekä kuluttajille, että ammattilaisille ostaa laatutuotteet ja -palvelut suoraan maahantuojalta ilman välikäsiä.
Tuotteiden esittelytila
Haluamme auttaa sinua päätöksenteossasi, kun kaipaat varmistusta valinnoillesi, tuomalla fyysisesti nähtäväksesi valikoituja paloja laadukkaasta valikoimastamme
Suuri valinta
3D-visualisointipalvelumme auttaa sinua hahmottamaan hankkeesi lopputuloksen jo suunnitteluvaiheessa sekä helpottaa materiaali- ja ratkaisuvalinnoissa ennen lopullisten päätösten tekoa.
Ammattitaitoinen henkilökunta
Palveleva ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua numerossa 0400 593 0800 ja osoitteessa myynti@inorex.fi
Kaikki yhdestä paikasta
Sisä-ja ulkotilaratkaisut kaiken tyyppisiin rakennus- ja remontointihankkeisiin vaivattomasti yhdestä kanavasta. Koko kokonaisuus yhdellä sopimuksella tai yksittäinen materiaalitoimitus sinun tarpeidesi mukaan.